سوپ ها آیا غذاهای راحت برای زمستان گرم می شوند؟ این یکی نیست! گازپاچو تازه ما یک روش عالی برای استفاده از مواد باقی مانده سالاد در یخچال است. با خرچنگ همراه شده و در یک روز گرم کاملاً خاص می شود. تلاش کمی لازم است
 
عناصر
1 شاخه نعناع
1 تکه نان کهنه
گوشت خرچنگ 1 قلع ، تخلیه شده
1 مشت پیازچه خرد شده
4 تکه نان پوسته
1 روغن زیتون آب پاش کنید
600 گرم گوجه فرنگی آلو یا گیلاس بسیار رسیده
1 فلفل قرمز رسیده
2 عدد پیاز بهاره
1 کرفس چوبی ، پوست کنده
½ خیار ، پوست کنده
3 حبه سیر ، پوست گرفته و له شده
1 قاشق غذاخوری سرکه شری
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 شاخه ریحان
گوجه فرنگی و فلفل آماده
مرحله 1
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی و فلفل را له کرده و خرد کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
 
آماده گیاهی باقیمانده
گام 2
آماده سازی VEG برای حفظ
پیاز ، کرفس و خیار را خرد کرده و به آن اضافه کنید ، همراه با نان کهنه.
 
مواد باقی مانده را اضافه کنید
مرحله 3
مواد مغذی را یادداشت کنید
سیر ، سرکه ، روغن زیتون ، ریحان و نعناع را به کاسه اضافه کنید. بگذارید یک شب یک بار ماریناده شود.
 
حمله رعد اسا
مرحله 4
BLITZ
رعد و برق با مخلوط کن دستی تا یکدست شود. اگر خیلی غلیظ است کمی آب اضافه کنید.
 
با خرچنگ و تزیین سرو کنید
مرحله 5
با خرچنگ و چاشنی سرو کنید
ملاقه را داخل کاسه ها بریزید و یک مشت خرچنگ و پیازچه بپاشید. با چند مکعب یخ و نان تازه سرو کنید. سرویس 2